Ariadna Detrell
Cluster Manager
adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster
Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

in
Josep Casamada
Project Manager
projectes@textils.cat

Responsable de projectes del clúster
Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer químic i Enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

in
Marta Casadesús
Project Manager
mcasadesus@textils.cat


Gestió de projectes
Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

in
David Gómez
Corporate Development
dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes
Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

in