Ariadna Detrell
Cluster Manager
adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster
Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

in
Josep Casamada
Project Manager
projectes@textils.cat

Responsable de projectes del clúster
Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer químic i Enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

in
Miguel Vaz
Project Manager
mvaz@textils.cat

Gestió de projectes
Màster en Economia i Gestió de la Innovació per la Universitat de Porto. Màster en Microbiologia Aplicada per la Universitat Catòlica de Portugal. Experiència en desenvolupament de negoci i gestió de projectes d'innovació de la UE en diversos sectors: biotecnologia i dispositius mèdics, enginyeria i nanomaterials.

in
Marta Casadesús
Project Manager
mcasadesus@textils.cat


Gestió de projectes
Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

in
Pau Jarne
Project Manager
pjarne@textils.cat

Gestió de projectes
Graduat en publicitat i relacions públiques. Grau superior en màrketing. Experiència en gestió administrativa i tasques de comunicació en projectes europeus.

in
David Gómez
Corporate Development
dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes
Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

in