Ariadna Detrell
Cluster Manager
adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster
Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

in
Josep Casamada
Responsable de projectes del clúster
projectes@textils.cat

Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer químic i Enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

in
Miguel Vaz
Desenvolupament de negoci
mvaz@textils.cat

Màster en Economia i Gestió de la Innovació per la Universitat de Porto. Màster en Microbiologia Aplicada per la Universitat Catòlica de Portugal. Experiència en desenvolupament de negoci i gestió de projectes d'innovació de la UE en diversos sectors: biotecnologia i dispositius mèdics, enginyeria i nanomaterials.

in
Mònica Castellà
Internacionalització
mcastella@textils.cat

Màster en Disseny i Elaboració de Projectes europeus per la Europa Business School. Postgrau en Negocis i Economia d’Àsia oriental per la Universitat Oberta de Catalunya i diplomada en Turisme per la Universitat de Girona. Experiència en projectes internacionals i en formació i consultoria a empreses que volen fer negocis a la regió de l’Àsia Pacífic.

in
Marta Casadesús
Tecnologia tèxtil/sostenibilitat
mcasadesus@textils.cat

Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

in
David Gómez
Comunicació i desenvolupament corporatiu
dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes
Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

in
Pau Jarne
Comunicació i desenvolupament corporatiu
pjarne@textils.cat

Graduat en publicitat i relacions públiques. Grau superior en màrketing. Experiència en gestió administrativa i tasques de comunicació en projectes europeus.

in
Raquel Cabello
Comunicació
rcabello@textils.cat

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Experiencia en gestió i estratègia de comunicació. Especialitzada en mitjans digitals per a projectes nacionals i internacionals.

in