GALACTICA

  GALACTICA – Smart Industrial innovation as enabler to drive new value chains for textiles and aerospace

   

  Programa: H2020

  Participació de l’AEI TÈXTILS: Coordinador. Consorci format per 10 membres: ATEVAL, NTT, SAG, CORALLIA, PRODUTECH, Pole EMC2, EBAN, CTA i Süderelbe AG.

  Data inici: Setembre 2020

  Data fi: Febrer 2023

  Objectius:

  GALACTICA pretén facilitar la creació de noves cadenes de valor industrials entorn a la indústria tèxtil i aeroespacial en base a la manufactura avançada. El projecte permetrà l’adopció de sistemes industrials intel·ligents i del Industrial Internet of Things com a vectors estratègics per a la innovació en les indústries tèxtil i aeroespacial.

  El projecte obrirà dues convocatòries d’ajuts per a empreses, una al març del 2021 i una altra al gener del 2022, amb un pressupost global de 2,8M€.

  Aquest ajuts per a PIMEs estan distribuïts en dues línies:

  • Pioneer Acceleration: dirigit a PIMEs per generar un producte mínim viable o prototip amb una subvenció màxima de 20.000€ per empresa.
  • Orbital Projects: dirigit a consorcis de PIMEs (mínim 2), enfocat a desenvolupar una demostració funcional amb una subvenció màxima de 100.000€ per projecte i 50.000€ per empresa.

  Així mateix, el projecte GALACTICA oferirà suport en coaching i organitzarà esdeveniments per facilitar la generació de propostes.

  Més informació:

  https://galacticaproject.eu