Notícies

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

14/06/2024

L’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil en col·laboració amb el Centre Tecnològic Leitat i l’AEI Tèxtils varen organitzar el 4 de juny, una jornada sobre Economia Circular al sector tèxtil a les instal·lacions de Leitat a Terrassa. En aquest esdeveniment, el projecte LIFE-CIRTECHTEX es va presentar com un dels exemples de casos d’èxit en la temàtica tractada.

En la presentació es va exposar, a la quarantena d’assistents procedents de diferents empreses de la cadena de valor del sector tèxtil, l’objectiu del projecte, el consorci d’empreses i organitzacions que el formen amb el suport del finançament del Programa LIFE de la Comissió Europea, les accions i els resultats previstos.

L’esdeveniment va ser una bona oportunitat per a compartir el model d’economia circular que promou LIFE-CIRTECHTEX, per recuperar les restes de residu tèxtil pre i post-consum resultants del procés de fabricació d’equips de protecció personal a fi de fabricar-ne de nous.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest