Seguim reunint-nos amb els socis per parlar d’economia circular

En les darreres setmanes, l’AEI Tèxtils, juntament amb LEITAT, hem seguit manenint reunions virtuals amb els socis del clúster, concretament amb les empreses: Manufactures Industrials de Tortellà (MITSA), FINSA, Pont Aurell y Armengol i Hilaturas Arnau.

Aquestes reunions, es sumen a les 6 ja realitzades anteriorment, en el marc del projecte CIRCULARTECH, iniciat al gener i que té com a objectiu identificar quines són les barreres per implementar accions que fomentin l’economia circular i definir accions concretes aplicables a l’especificitat del sector de tèxtils d’ús tècnic per tal de facilitar la seva implementació a les seves empreses.

El projecte està cofinançat per l’Agència de Residus de Catalunya.

Les primeres reunions realitzades varen ser amb les empreses: Polisik, Manufacturas Arpe, LIASA – La Industrial Algodonera, Hidrocolor, C.P. Aluart i Cintas y Pasamanería.

twitterpinterestlinkedinmail