ARPE guardonada als premis Pimes 2020

La patronal PIMEC ha reconegut la innovació i resiliència empresarial durant aquesta pandèmia a la seva gala anual, celebrada el 18 de desembre.

PIMEC ha adaptat la gala en què cada any premia projectes d’èxit empresarial a Catalunya per destacar aquells casos que millor s’han reconvertit davant la pandèmia.

La patronal catalana ha guardonat la tasca de tres PIMEs i quatre associacions empresarials durant aquest any, entre elles, el soci del clúster Manufactures Arpe. Aquesta empresa familiar, fundada el 1965 i localitzada a Arenys de Munt, ha reconvertit les seves línies de negoci per especialitzar-se en la producció de màscaretes i ha renunciat a registrar un ERTE, sinó el contrari, augmentar plantilles i prioritzar les fabricacions.

Més informació.

twitterpinterestlinkedinmail