Participem a la sesió C2C del projecte SAFE SMART FOOD

El 8 de setembre, el consorci europeu coordinat pel Packaging Cluster, el projecte Safe Smart Food, dins del COSME European Cluster Excellence Programme, va reunir diferents professionals experts en la gestió de projectes per a la transferència de coneixement entre entitats en clau clúster. Es van poder compartir experiències, oportunitats, consells i bones pràctiques per a la consecució de l'excel·lència en la gestió i direcció de les entitats participants.

Josep Casamada, Project Manager de l'AEI Tèxtils, va participar en la sessió, explicant com des del clúster s'han presentat diverses propostes al programa COSME, el qual compta amb un pressupost de 2.3 bilions d'euros en suport a PIMES i emprenedors.

Tot i que els projectes en marxa es troben paralitzats a causa de la pandèmia, va destacar els beneficis de realitzar missions internacionals i intercanvis estratègics, on es potenciïn les relacions i es generin consorcis duradors, una cultura d'internacionalització.

Més informació

twitterpinterestlinkedinmail